GIA Beauty Secrets

GIA  нов бренд за убавина на нашиот пазар, наша цел е да ги откриеме тајните на природната убавина на жената. Наши први производи се ролери за масажа на лице од природен камен жад и природен камен розе кварц.

accent3

Локации на продажба

Онлине: gia.mk

Локации:

Бутик Браш – Берово

Сакате да ги продавате нашите производи?

Јавете се на 078 23 47 23

Контакт

Маршал Тито 98/A,
Берово 2330,
Македонија

Телефон: +389 78 23 47 23
емаил: hello@gia.mk