Ролерот за лице од природен камен ЖАД е спас за вашето лице, тој ќе ви пружи беспрекорен изглед и изедначен тен. 

495 денПрочитај повеќе

Ролерот од розе кварц  ни помага да го  вратиме потребниот сјај на лицето и да го изедначиме тенот. Розе кристалот го добил своето име по својата нежна розава боја, претставува камен на срцето, кристал на бескрајна љубов.

1,690 денПрочитај повеќе

GIA ролер од розе кварц

КУПИ ЗА СЕБЕ ИЛИ ПОДАРИ

GIA ролер од природен камен жад

Купи за себе или подари